Zonder enige vorm van inspuiting!

"De natuurlijke en veilige weg naar een beter uiterlijk"

 

Coco Beauty biedt diverse rimpelbehandelingen aan. De laatste toevoeging aan onze behandelmethodes is door middel van de zgn. Jett Plasma Lift.

Plasma Lift

De Jett Plasma Lift maakt gebruik van de nieuwste techniek genaamd Plasma Streaming. Plasma dringt door alle huidweerstand heen en creëert een regeneratie in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen. Plasma is zeer effectief en bewerkstelligt direct resultaat na een behandeling.

De Jett Plasma Lift is hét ultieme modern trendy cosmetisch apparaat voor professioneel behandelen van huidproblemen. De nieuwe plasmatechniek in combinatie met het gebruiksvriendelijke apparaat zorgen voor de perfecte combinatie en een gemakkelijke werkwijze. 

De te behandelende gebieden:
Gezicht, hals, decolleté, handen, (kipfilet) bovenarmen, billen, en door huidproblemen aangetaste zones van het lichaam.

Duur van de behandeling

De behandeling duurt, afhankelijk van de te behandelen zones, ± 20 minuten per zone. Wij adviseren tussen de vier en zes behandelingen voor een optimaal resultaat.

Effect van de behandeling

Resultaat is al na na de 1e behandeling zichtbaar!

Na de behandeling geen bijwerkingen en herstelperiode. Geen wondjes en/of korstjes. Behandelingen zijn 100% pijnloos en anesthesie in welke vorm dan ook is absoluut overbodig.


Face Setting

De techniek van Face Setting kan de jaren niet ongedaan maken maar wel onopgemerkt voorbij laten gaan. In ieder geval wat rimpels en cosmetisch storende littekens betreft. Face Setting is een met succes beproefde biologische methode waarbij rimpels als het ware worden opgevuld. Fijne rimpels verdwijnen volledig, en diepe rimpels worden zichtbaar minder diep. Op die manier wordt jong bindweefsel met collageen en elastische vezels gevormd zodat een rimpel onmiddellijk gestopt c.q. geremd wordt. Het is een feit dat Face Setting werkt door het opvullen met lichaamseigen bindweefsel, betrouwbaar is en een definitieve werking heeft door weefselstimulatie waardoor ze worden aangespoord tot zelfregulatie en regeneratie. Dit nieuwe weefsel vormt als het ware een kussentje waardoor de rimpel of het litteken als het ware weer omhoog wordt geduwd.

Duur van de behandeling

De behandeling duurt slechts 5 minuten, of een meervoud, en wordt - afhankelijk van de rimpelstructuur - twee tot meerdere keren herhaald, met tussenpozen van twee weken.

Effect van de behandeling

De verbluffende resultaten zijn al na enkele behandelingen duidelijk zichtbaar. Een behandelde plek kan soms lichtrood worden maar is al na enkele dagen geheel verdwenen.

Zekerheid van de behandeling

Face Setting zorgt zonder bijproducten voor biologische zelfregulatie van het bindweefsel.

Duurzaamheid van de behandeling

Jarenlange ervaring heeft uitgewezen dat Face Setting een natuurlijke manier is om rimpels te laten verdwijnen of zichtbaar te verzachten. Hoelang het resultaat uiteindelijk blijft, is afhankelijk van de leefgewoonte. Rookt u, of gaat u vaak onder de zonnebank dan veroudert de huid sneller dan wanneer u dit niet zou doen!

 

Geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Rimpelbehandelingen

Plasma Lift

 

Jett Plasma Lift

 

Jett Plasma Lift

 

 


 Face Setting

Face Setting

 

Ga naar boven