Flexi Custom Code

Voeten zijn vaak het ondergeschoven kindje, niet alleen bij vrouwen maar ook bij mannen. Vaak blijft het bij nagels knippen en wat crème. Vandaar dat ook veel mensen last hebben van likdoorns, verdikt eelt en ingegroeide teennagels. Dit zijn dus goede redenen om bij ons naar een gediplomeerde pedicure te gaan.

Onze pedicure geeft uw voeten een verzorgende en een cosmetische facelift. Deze bestaat uit nagels knippen, eelt verwijderen, problemen behandelen, nagelriemen losmaken en verzorgen, eventueel teennagels lakken of met een french manicure. (het bekende witte randje) en een heerlijke en ontspannende voetmassage.

Kunstnagels ook voor tenen!

Dit kan met een soort gel nagellak de "soak-off" gellak die maar liefst drie weken op de nagels blijft zitten. Deze is ideaal voor drukbezette dames die een hekel hebben om hun nagels te lakken maar er wel trendy en hip bij willen lopen of tijdens een vakantie waar je vaak geen nagellak in de buurt hebt. Met deze techniek blijft je nagellak ruim drie weken zitten. Het is een professioneel product dat enkel in de schoonheids- en nagelsalon kan worden gebruikt omdat je een uv-lamp nodig hebt om de nagellak te harden. Kortom in een mum van tijd zijn je nagels voorzien van een leuke kleur en je kan er drie weken van genieten. Het unieke aan de gel is dat deze er gemakkelijk af te weken is en dat je nagels er niet van beschadigen. Ook kan deze voor de handen gebruikt worden.

OPI voetbehandeling

Ook hebben we een verzorgende voetbehandeling. Dit is een schoonheidsbehandeling voor de voeten, die bestaat uit een voet peeling, nagels vijlen, de voeten zacht maken door middel van een voetvijl, nagelriemen losmaken en verzorgen, dan een voetmasker en afsluitend een voetmassage. Een weldaad voor uw voeten zo schoon, zacht en ontspannend.

 

Geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Opi Voetbehandeling

Opi Voetbehandeling

Ga naar boven