Bij CoCo Beauty hebben we alles in huis om ook uw natuurlijke nagels op een verantwoorde wijze perfect te verzorgen. U kunt kiezen voor diverse behandelingen zoals gel- of acrylnagels die met daaronder een speciale tip de nagels verlengt en verstevigt. Ook dit is met name geschikt om afbrokkelen en of inscheuren van uw nagels tegen te gaan en de oplossing voor nagelbijters!!

OPI Gel Color

Naast het verzorgen van handen en lakken van nagels zijn wij ook gespecialiseerd in OPI Gel Color. OPI Gel Color draagt als een gel maar voelt en ziet eruit als een nagellak. De gel kan snel aangebracht worden, is onmiddellijk droog en blijft twee a drie weken perfect glanzend zitten. Ideaal voor de vakantie. U kan kiezen voor de french manicure (de witte smile) of geheel naturel om ze daarna met de nieuwste mode tinten van OPI te laten lakken. OPI Gel Color is ook geschikt voor de teennagels.

Nog meer mogelijkheden

Tevens kunt u ook terecht voor het laten manicuren van uw nagels, het verzorgen van uw nagelriemen of een handmassage. Daarna kunt u de nagels in een mooie kleur laten lakken.

Ook kunnen heren met nagelproblemen bij ons terecht.

 

Geinteresseerd of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Opi Gel Color

Opi Color

Opi Color

 
Ga naar boven