Microdermabrasie is op het ogenblik de meest populaire techniek voor huidverjonging.

In Amerika staat het op nummer 3 in de Top Tien van meest uitgevoerde schoonheidsbehandelingen.
Ook in Alkmaar kan men deze populaire behandeling ondergaan bij Coco Beauty.

Door middel van een speciale vacuümtechniek worden steriele microkristallen over de huid “gespoten”. Deze kristallen raken de huid, waarbij oude en dode huidcellen loskomen. Dit geeft een licht schurend gevoel. Het grote voordeel van Microdermabrasie is dat het veel intensiever is dan een scrub en veiliger dan een chemische peeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zelf herstellen met nieuwe en jonge cellen.

Het is een zeer intensieve behandeling en vereist een goede nazorg met producten die zorgen voor een snelle regeneratie van de huid. Met deze speciale producten bereikt men het beste resultaat.

Na één Microdermabrasiebehandeling heeft men al een huidverbetering van 20 procent. Het resultaat na een hele kuur is ongekend.

Microdermabrasie is toepasbaar als éénmalige, huidverbeterende en teint opfrissende gezichtsbehandeling voor elk huidtype of als kuurbehandeling bij specifieke huidproblemen, zoals een futloze, droge of ruwe huid, bij acne of acnelittekens, bij huidverslapping, bij pigment-, of zwangerschapsvlekken (ook op een donkere huid), bij striae of bij een huid die is beschadigd door de zon.

 

Waarom microdermabrasie?

Met het verstrijken van de jaren treden ook in de huid verouderingsverschijnselen op, zoals:
 

  • dofheid en/of matheid met rimpeltjes
  • verlies van elasticiteit met rimpels
  • grauwheid en verlies van vitaliteit

 

Deze verschijnselen kunnen al beginnen op jeugdige leeftijd en zijn vaak het gevolg van een ongezonde levenswijze (stress, roken, alcohol, slechte voeding enzovoort) en milieu-invloeden. Door toepassing van microdermabrasie kunnen deze verschijnselen in korte tijd effectief worden behandeld.

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een zeer effectieve behandelmethode voor huiden met specifieke problemen.
In feite is microdermabrasie een mechanische superpeeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd en het lichaam wordt gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen.
Na een microdermabrasie behandeling of kuur ziet u direct verbetering: de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes. 

Hoe verloopt een behandeling?

Allereerst analyseert de schoonheidsspecialist de huid van de cliënt en een behandelkuur adviseren. De schoonheidsspecialist heeft hiervoor een specifieke training gevolgd.
Met behulp van een handstuk en microkristallen worden dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden op een veilige manier van de huid “afgeslepen”.

 

Geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Ga naar boven