Flexi Custom Code

Susan Schmidt

Dr. Schmidt werkt sinds 1999 in Alkmaar. Na haar artsexamen in Helsinki (Finland)  heeft zij in het Medisch Centrum Alkmaar gewerkt. Zij heeft sinds 2002 een huisartsenpraktijk op de Wilhelminalaan in Alkmaar.

Dr. Schmidt is, naast de huisartsgeneeskunde, gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde: Huidverjonging o.a. met Botuliniumtoxine (Botox) en Hyaluronzuur (Juvederm).

Botox

Rimpels in het gebied tussen de wenkbrauwen, het voorhoofd en naast de ogen kunnen in veel gevallen afnemen door Botox® injecties. Hierbij wordt een stof ingespoten met een heel dun naaldje in de spier, die vlak onder de huid ligt en die ervoor zorgt dat de huid wordt samengetrokken tot een rimpel. Deze stof ontspant de spier gedeeltelijk waardoor de kracht van die spier afneemt en als resultaat de rimpel vervlakt.

De werking van Botox houdt na de eerste keer maximaal 3-4 maanden aan en na een tweede inspuiting duurt het effect meestal langer (4-6 maanden). Daarna is een onderhoudsbehandeling van gemiddeld 1-3 keer per jaar tot één keer per 2 jaar noodzakelijk.

Vullers

Rimpels en plooien in de rest van het gelaat (meestal de neusplooien en rond de mond) kunnen het beste behandeld worden met een vuller. Hierbij wordt een vullend product in of vlak onder de huid ingespoten die de rimpel naar de oppervlakte duwt, waardoor rimpel minder zichtbaar wordt.

De vullers kunnen ook toegepast worden om de liplijn te versterken, waardoor het effect van vollere lippen ontstaat. Daarnaast kunnen ook de eventuele rimpels boven de bovenlip vervlakken.

Prijzen

  • Botox vanaf € 125,- (1/2 regio)
  • Juvederm vanaf € 375,-

 

Het eerste adviserende cosmetische consult is gratis.
Tel: 06 - 52 65 03 52 | Meer informatie: www.juvedermultra.nl

Dr. Schmidt

Cosmetisch arts - Dr. Schmidt

Ga naar boven