Nieuw, uniek, tatoeages verwijderen!

Veilig, verantwoord en zonder littekens.

Bij schoonheidssalon CoCo Beauty wordt vanaf heden gewerkt met de Q-swiched Yag-laser voor verwijderen van tatoeages, foute permanente make-up, sproeten en pigmentvlekken.

Tatoeages zijn voor altijd....

Dat was vroeger zo! Helaas verandert de levensstijl en past de tatoeage daar soms niet meer bij. Met de nieuwste laser technieken kunnen tatoeages littekenloos verwijdert worden.

De behandeling is niet geheel pijnloos, in elk geval veel minder pijnlijk dan het zetten!. Na de behandeling vormt zich er een korstje op, wat na een week weer verdwijnt. Gedurende de behandelingsperiode van ongeveer een keer per maand vervaagt de tatoeage steeds meer.

Hoeveel behandelingen is afhankelijk van de gebruikte inktsoorten, en hoe diep de tatoeage gezet is. Sommige tatoeages zij na 6 tot 8 behandelingen verdwenen.

Vooraf vindt er geheel vrijblijvend een intake gesprek plaats met een hiervoor speciaal opgeleide laserspecialiste.

Ongewenste haargroei is met de light sheer diode laser moeiteloos en pijnloos te verwijderen. Vrijwel alle lichaamsdelen kunnen met laserlicht worden behandeld. Tevens verwijderen van rode adertjes (couperose) in het gezicht, decolleté en neus kunnen met een enkele behandeling van de dio-lite laser verdwijnen.

Ook kunnen moedervlekjes, pigmentvlekken, sproeten of ouderdomsvlekken in het gezicht, hals, decolleté en handen littekenloos verwijderd worden. Meestal zijn er een à twee behandelingen nodig.

 

Geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Ga naar boven